Blomster og gaver til virksomheder

Sig tak, tillykke, god bedring og byd nye medarbejdere velkommen med den flotteste buket

I Blomsterhuset Ramdal gør vi det nemt for virksomheder som din

Når du har bestilt en buket eller en af vores lækre gavekurve, leverer vi den på firmaadressen eller hos den, du vil glæde.

​Hvad enten du skal til jubilæumsreception, vil ønske god bedring, markere en fødselsdag eller byde en ny medarbejder velkommen på første arbejdsdag, håndbinder vi elegante, personlige buketter eller laver en gavekurv med nøje udvalgte lækkerier.​

Blomsterabonnement til virksomheder

Blomster og grønne planter på din arbejdsplads giver stemning, virker afstressende og skaber et bedre indeklima. Med et blomsterabonnement får du i et aftalt tidsinterval friske blomster til receptionen, mødelokaler, fællesområder og kantinen.

Vi husker jeres mærkedage

Vil du være helt sikker på at huske alle mærkedage i din virksomhed? Send os en liste med alle fødselsdage, jubilæer og andre mærkedage. Så klarer vi resten og leverer en buket eller gavekurv på dagen.

Når det haster

Har du glemt at købe gaven? Fortvivl ikke. I Blomsterhuset Ramdal leverer vi buketter og gavekurve med kort varsel og høj fleksibilitet.​

Vi bringer ud i hele Danmark og​leverer naturligvis til aftalt tid.

Jeg ønsker at bestille blomster eller gavekurv til vores virksomhed

Udfyld venligst formularen nedenfor med relevante oplysninger. 

Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Hvad ønsker i at bestille?
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Det siger vores kunder

Vi er stolte af vores fine anmeldelser fra vores kunder. Du er velkommen til at sende os din feedback, eller skrive en anmeldelse af os på Facebook.

Tusind tak for den gode hjælp

Jeg har i en længere periode søgt efter en hel specifik plante, nemlig en mahognibregne. Jeg har ikke selv formået at finde den - men det lykkedes for Line! Tusind tak for den gode hjælp og vejledning til de mange forskellige planter jeg har købt og fundet hos dig.

Trine

Største anbefalinger herfra!!

Største anbefalinger herfra!! Eftersom vi desværre mistede en af vores bedste veninder, skulle vi selvfølgelig have en krans - ikke bare en standart, men en der var personlig. Efter jeg havde forklaret mine ideer og tanker, kom Line med nogle input som var kanon. Resultatet blev en krans der sprudlede af Kathrine; glimmer, guld og diamanter og helt klart en ung pige på 22 år værdig. TAK for at du gjorde vores sidste farvel så unik

Michala

En super flot blomsterbutik​

En super flot blomsterbutik med kreative ting - det var vores 1. besøg i dag og vi kommer igen. Helt sikkert den lange køretur værd​​​

Dorthe

Stort udvalg

​flot butik, stort udvalg, god betjening rigtig søde piger​​

Jette Laursen

Se flere anmeldelser på Facebook​

Alt i moderne og klassisk binderi. Buketter, sammenplantninger, bårebuketter, kranse, brudebuketter​

​CVR​: 27813704

Kontaktoplysninger

Blomsterhuset Ramdal

Jernbanegade 2, indgang Bredgade,
​7160 Tørring

Telefon: 35 14 50 07

Blomsterhuset i Tørring​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 89 26 76

Blomsterhuset i Hedensted

Klik her for rutevejledning

Telefon: 35 14 50 07

E-mail: Info@blomsterhusetramdal.dk

Butikken har døgnåbent! Det er muligt at tilgå butikken efter kl. 17.00 på hverdage og kl. 13.00 om lørdagen ved registering af tlf nr. Betaling skal ske via MobilePay. OBS! Vi har begrænset udvalg af planter og blomster uden for åbningstiden.