Blomsterbestilling: Bestil blomster til enhver lejlighed

Vælg selv mellem blomsterlevering eller afhentning

Kunne du tænke dig at bestille blomsterbuketter eller blomsterarrangementer enten til dig selv, til en du holder af, eller til et arrangement? Så er du kommet til det helt rette sted.

Her på denne side kan du nemlig gennemføre din blomsterbestilling, og du kan vælge mellem levering eller afhentning i vores butik i Tørring eller Hedensted. Vi tilbyder blomsterlevering i blandt andet Tørring, Brande, Vejle og Hedensted.

Vi leverer gerne din hilsen

Vi bringer din hilsen ud i hele verden.

Udbringning inden for byskiltet i Tørring og Hedensted koster 30 kr.

​Udbringning i et større område omkring Tørring og Hedensted koster 50 kr.

Skal vi levere din hilsen længere væk, sender vi ordren til en kollega gennem Euroflorist. Det koster 70 kr.

​Betaling for din blomsterbestilling

​Du kan betale for dine blomster eller blomsterbuketter med Mobilepay. Når du har sendt din blomsterbestilling, modtager du en e-mail retur med pris og Mobilepaynummer. Du kan også købe dine blomster med et blomsterabonnement. 

Vær tålmodig – vi skal nok svare. Som regel svarer vi hurtigt, men vi sidder ikke på mailen hele tiden, så der kan godt lige gå et øjeblik.

Deadline for bestilling

Du kan bestille helt frem til kl. 13.00 for blomsterlevering samme dag på hverdage og frem til kl. 10.00 på lørdage.

Bemærk, at der kan være ændrede deadlines på helligdage.

Er du i tvivl, så ring endelig og spørg, om vi er kørt.

Blomsterabonnement – fast levering af blomster

Vi tilbyder et fast blomsterabonnement til både private og til virksomheder – for eksempel til skranken, receptionen eller disken. Det er en rigtig god gaveide til vedkommende, der har alt.

Køb smukke buketter og blomster på abonnement i det interval, der passer dine ønsker. Det kan for eksempel være hver uge, den 1. dag i måneden eller noget helt tredje enten til dig selv eller til en, du holder af.

Blomsterlevering til begravelse

​Vil du bestille blomster til begravelse, så vær opmærksom på, at vi skal være der i god tid. Det er derfor vigtigt, at du skriver selve tidspunktet for begravelsen, så sørger vi for at være der i god tid.

Bestiller du senest dagen før, sender du bare ordren igennem.

Bestiller du samme dag, så giv os lige et kald, så vi er sikre på at få din bestilling med.  

Bestilling af blomsterbuketter og gaver online

Du kan bestille blomsterbuketter og gaver helt frem til kl. 13.00 og få leveret samme dag på hverdage og frem til kl. 10.00 på lørdage. 

(Bemærk, at der kan være ændrede deadlines på helligdage). Hvis du skal bestille til begravelse eller bisættelse, gør vi opmærksom på, at du bestiller i god tid.

Hvad ønsker du at bestille?
Øvrige valg
 
 
Afhentning eller levering *


 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Det siger vores kunder

Vi er stolte af vores fine anmeldelser fra vores kunder. Du er velkommen til at sende os din feedback, eller skrive en anmeldelse af os på Facebook.

Tusind tak for den gode hjælp

Jeg har i en længere periode søgt efter en hel specifik plante, nemlig en mahognibregne. Jeg har ikke selv formået at finde den - men det lykkedes for Line! Tusind tak for den gode hjælp og vejledning til de mange forskellige planter jeg har købt og fundet hos dig.

Trine

Største anbefalinger herfra!!

Største anbefalinger herfra!! Eftersom vi desværre mistede en af vores bedste veninder, skulle vi selvfølgelig have en krans - ikke bare en standart, men en der var personlig. Efter jeg havde forklaret mine ideer og tanker, kom Line med nogle input som var kanon. Resultatet blev en krans der sprudlede af Kathrine; glimmer, guld og diamanter og helt klart en ung pige på 22 år værdig. TAK for at du gjorde vores sidste farvel så unik

Michala

En super flot blomsterbutik​

En super flot blomsterbutik med kreative ting - det var vores 1. besøg i dag og vi kommer igen. Helt sikkert den lange køretur værd​​​

Dorthe

Stort udvalg

​flot butik, stort udvalg, god betjening rigtig søde piger​​

Jette Laursen

Se flere anmeldelser på Facebook​

Alt i moderne og klassisk binderi. Buketter, sammenplantninger, bårebuketter, kranse, brudebuketter​

​CVR​: 27813704

Kontaktoplysninger

Blomsterhuset Ramdal

Jernbanegade 2, indgang Bredgade,
​7160 Tørring

Telefon: 35 14 50 07

Blomsterhuset i Tørring​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 89 26 76

Blomsterhuset i Hedensted

Klik her for rutevejledning

Telefon: 35 14 50 07

E-mail: Info@blomsterhusetramdal.dk

Butikken har døgnåbent! Det er muligt at tilgå butikken efter kl. 17.00 på hverdage og kl. 13.00 om lørdagen ved registering af tlf nr. Betaling skal ske via MobilePay. OBS! Vi har begrænset udvalg af planter og blomster uden for åbningstiden.