Tørrede blomster til kranse, buketter og dekorationer

Kæmpestort udvalg af tørrede blomster efter dine ønsker

Tørrede blomster er i løbet af de seneste år blevet utroligt populære, og det er der mange gode grunde til. De er både smukke nu og i det næste lange stykke tid, og du slipper derfor for hele tiden at skulle købe nye buketter til hjemmet eller virksomheden.

Hos Blomsterhuset Ramdal tilbyder vi både moderne og klassisk binderi, og vi har et kæmpestort udvalg, når det kommer til tørrede blomster. Vores to butikker er beliggende i Tørring og Hedensted, og de er således let tilgængelige, hvis du for eksempel kommer fra nærområdet, Brande, Vejle eller omegn.

Alt fra brudebuketter til kranse og skyer

Vi kan binde alle slags buketter og sammensætte dekorationer med tørrede blomster. Vi tilbyder blandt andet:

  • Buketter
  • Kranse
  • Skyer
  • Dekorationer
  • Brudebuketter

​Vores udvalg tager altid udgangspunkt i årstidens varer, men har du nogle særlige ønsker til en tørret blomst, forsøger vi altid at imødekomme dem, hvis det er muligt.​

Hos os får du den bedste service

Vi gør os altid umage, når det kommer til kvalitet i vores produkter såvel som vores service. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder får en god oplevelse hos os, og derfor er vi også utrolig stolte af, at vi netop har vundet Hedensted kommunes detailpris – blandt andet for bedste service.

Vores butik har åbent hele døgnet rundt

Vores butik har døgnåbent, så du har mulighed for at købe friske såvel som tørrede blomster, når det passer dig, hvad enten det er hverdag eller weekend, morgen eller aften.

Kommer du uden for vores almindelige åbningstid, så kan du lukke dig selv ind i butikken ved at registrere dit telefonnummer og på den måde låse dig ind (der sidder en vejledning hertil på døren). 

Du sørger selv for at betale for dine varer via Mobilepay. 

​Det siger vores kunder

Vi er stolte af vores fine anmeldelser fra vores kunder. Du er velkommen til at sende os din feedback, eller skrive en anmeldelse af os på Facebook.

Tusind tak for den gode hjælp

Jeg har i en længere periode søgt efter en hel specifik plante, nemlig en mahognibregne. Jeg har ikke selv formået at finde den - men det lykkedes for Line! Tusind tak for den gode hjælp og vejledning til de mange forskellige planter jeg har købt og fundet hos dig.

Trine

Største anbefalinger herfra!!

Største anbefalinger herfra!! Eftersom vi desværre mistede en af vores bedste veninder, skulle vi selvfølgelig have en krans - ikke bare en standart, men en der var personlig. Efter jeg havde forklaret mine ideer og tanker, kom Line med nogle input som var kanon. Resultatet blev en krans der sprudlede af Kathrine; glimmer, guld og diamanter og helt klart en ung pige på 22 år værdig. TAK for at du gjorde vores sidste farvel så unik

Michala

En super flot blomsterbutik​

En super flot blomsterbutik med kreative ting - det var vores 1. besøg i dag og vi kommer igen. Helt sikkert den lange køretur værd​​​

Dorthe

Stort udvalg

​flot butik, stort udvalg, god betjening rigtig søde piger​​

Jette Laursen

Se flere anmeldelser på Facebook​

Alt i moderne og klassisk binderi. Buketter, sammenplantninger, bårebuketter, kranse, brudebuketter​

​CVR​: 27813704

Kontaktoplysninger

Blomsterhuset Ramdal

Jernbanegade 2, indgang Bredgade,
​7160 Tørring

Telefon: 35 14 50 07

Blomsterhuset i Tørring​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 89 26 76

Blomsterhuset i Hedensted

Klik her for rutevejledning

Telefon: 35 14 50 07

E-mail: Info@blomsterhusetramdal.dk

Butikken har døgnåbent! Det er muligt at tilgå butikken efter kl. 17.00 på hverdage og kl. 13.00 om lørdagen ved registering af tlf nr. Betaling skal ske via MobilePay. OBS! Vi har begrænset udvalg af planter og blomster uden for åbningstiden.