Blomstergaver: Et sikkert hit

Giv blomster i gave til vedkommende der har alt

Skal du forære en gave til kvinden eller manden, der har alt, og leder du efter den helt perfekte gave? Så er du kommet til det helt rette sted.

Blomster er et oplagt valg, hvis du skal give en gave til en, som i forvejen har alt, en du måske ikke kender helt så godt, eller til en der bare er svær at finde den helt rigtige gave til.

Hos Blomsterhuset Ramdal kan du vælge mellem flere forskellige blomstergaver, og du kan selv vælge, om du vil komme forbi vores butik og afhente gaven, eller om du ønsker at få den leveret direkte på vedkommendes adresse i for eksempel Tørring, Vejle, Brande eller Hedensted. 

Smukke buketter og lækre delikatesser

Vi tilbyder flere forskellige former for blomstergaver. Du kan for eksempel forære vedkommende en lækker gavekurv med velsmagende delikatesser, som for eksempel vin, chokolade og nødder, og en smuk buket, eller du kan vælge at give et blomsterabonnement til vedkommende. 

På den måde kan han eller hun få leveret blomster X antal gange med et ønsket interval ud fra dine ønsker til pris – det kan for eksempel være en gang om ugen eller hver d. 1. i måneden.

Kig forbi og se nærmere på vores blomstergaver eller bestil online

Du er velkommen til enten at kigge forbi vores blomsterbutik i Tørring eller Hedensted for at se nærmere på vores sortiment af blomstergaver. Du kan også bestille en gavekurv eller en værtindegave online eller via vores kontaktinformationer. Blomster er altid et sikkert hit, uanset hvem du skal give en gave til. 

​Det siger vores kunder

Vi er stolte af vores fine anmeldelser fra vores kunder. Du er velkommen til at sende os din feedback, eller skrive en anmeldelse af os på Facebook.

Tusind tak for den gode hjælp

Jeg har i en længere periode søgt efter en hel specifik plante, nemlig en mahognibregne. Jeg har ikke selv formået at finde den - men det lykkedes for Line! Tusind tak for den gode hjælp og vejledning til de mange forskellige planter jeg har købt og fundet hos dig.

Trine

Største anbefalinger herfra!!

Største anbefalinger herfra!! Eftersom vi desværre mistede en af vores bedste veninder, skulle vi selvfølgelig have en krans - ikke bare en standart, men en der var personlig. Efter jeg havde forklaret mine ideer og tanker, kom Line med nogle input som var kanon. Resultatet blev en krans der sprudlede af Kathrine; glimmer, guld og diamanter og helt klart en ung pige på 22 år værdig. TAK for at du gjorde vores sidste farvel så unik

Michala

En super flot blomsterbutik​

En super flot blomsterbutik med kreative ting - det var vores 1. besøg i dag og vi kommer igen. Helt sikkert den lange køretur værd​​​

Dorthe

Stort udvalg

​flot butik, stort udvalg, god betjening rigtig søde piger​​

Jette Laursen

Se flere anmeldelser på Facebook​

Alt i moderne og klassisk binderi. Buketter, sammenplantninger, bårebuketter, kranse, brudebuketter​

​CVR​: 27813704

Kontaktoplysninger

Blomsterhuset Ramdal

Jernbanegade 2, indgang Bredgade,
​7160 Tørring

Telefon: 35 14 50 07

Blomsterhuset i Tørring​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 89 26 76

Blomsterhuset i Hedensted

Klik her for rutevejledning

Telefon: 35 14 50 07

E-mail: Info@blomsterhusetramdal.dk

Butikken har døgnåbent! Det er muligt at tilgå butikken efter kl. 17.00 på hverdage og kl. 13.00 om lørdagen ved registering af tlf nr. Betaling skal ske via MobilePay. OBS! Vi har begrænset udvalg af planter og blomster uden for åbningstiden.