Gavekurv fyldt med lækkerier

Giv en gavekurv til en du holder af

Skal du forære noget til en, du holder af, men har du svært ved at finde den helt rette gave, der vil skabe glæde hos modtageren? Eller skal du give en gave til et nyt bekendtskab, og vil du være sikker på at ramme plet? Så giv en kurv fyldt med lækkerier.

Hos Blomsterhuset Ramdal kan vi hjælpe dig med at sammensætte den helt rette gavekurv. Du skal bare besøge vores butik eller kontakte os for en snak omkring dine ønsker og dit budget.

Vores to butikker er beliggende i Tørring og Hedensted, og de er derfor lette at komme til, uanset om du kommer fra lokalområdet, Brande, Vejle eller andre omkringliggende områder. 

Hvad koster en gavekurv?

Der kan derfor være meget stor forskel på, hvor meget en blandet gavekurv koster alt afhængigt af, hvad du ønsker, den skal indeholde. 

Vi kan sammensætte lige netop den gavekurv, som matcher dine ønsker i forhold til både indhold og pris. 

​Gavekurven kan for eksempel bestå af:

  • Blomster
  • Planter
  • Blomsterabonnement
  • Chokolade
  • Vin
  • Nødder
  • Cremer
  • Sæber
  • Boligartikler

Kontakt os eller kig forbi vores butik for personlig betjening

Kontakt os gerne allerede i dag eller kig forbi vores butik, hvis du ønsker personlig betjening, eller hvis du har nogle spørgsmål.

Vores butik er let tilgængelig, uanset om du for eksempel kommer fra Tørring, Hedensted, Vejle eller Brande. 

​Det siger vores kunder

Vi er stolte af vores fine anmeldelser fra vores kunder. Du er velkommen til at sende os din feedback, eller skrive en anmeldelse af os på Facebook.

Tusind tak for den gode hjælp

Jeg har i en længere periode søgt efter en hel specifik plante, nemlig en mahognibregne. Jeg har ikke selv formået at finde den - men det lykkedes for Line! Tusind tak for den gode hjælp og vejledning til de mange forskellige planter jeg har købt og fundet hos dig.

Trine

Største anbefalinger herfra!!

Største anbefalinger herfra!! Eftersom vi desværre mistede en af vores bedste veninder, skulle vi selvfølgelig have en krans - ikke bare en standart, men en der var personlig. Efter jeg havde forklaret mine ideer og tanker, kom Line med nogle input som var kanon. Resultatet blev en krans der sprudlede af Kathrine; glimmer, guld og diamanter og helt klart en ung pige på 22 år værdig. TAK for at du gjorde vores sidste farvel så unik

Michala

En super flot blomsterbutik​

En super flot blomsterbutik med kreative ting - det var vores 1. besøg i dag og vi kommer igen. Helt sikkert den lange køretur værd​​​

Dorthe

Stort udvalg

​flot butik, stort udvalg, god betjening rigtig søde piger​​

Jette Laursen

Se flere anmeldelser på Facebook​

Alt i moderne og klassisk binderi. Buketter, sammenplantninger, bårebuketter, kranse, brudebuketter​

​CVR​: 27813704

Kontaktoplysninger

Blomsterhuset Ramdal

Jernbanegade 2, indgang Bredgade,
​7160 Tørring

Telefon: 35 14 50 07

Blomsterhuset i Tørring​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 89 26 76

Blomsterhuset i Hedensted

Klik her for rutevejledning

Telefon: 35 14 50 07

E-mail: Info@blomsterhusetramdal.dk

Butikken har døgnåbent! Det er muligt at tilgå butikken efter kl. 17.00 på hverdage og kl. 13.00 om lørdagen ved registering af tlf nr. Betaling skal ske via MobilePay. OBS! Vi har begrænset udvalg af planter og blomster uden for åbningstiden.