Værtindegaver fyldt med forkælelse

Vi pakker de fineste værtindegaver

Skal du til middag hos en veninde, et familiemedlem eller en bekendt, og er du i den forbindelse på udkig efter den helt perfekte værtindegave? Så står vi hos Blomsterhuset Ramdal klar til at hjælpe dig.

Vi kan pakke de fineste værtindegaver, og vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du selv har nogle særlige ønsker til, hvad der skal i kurven, eller om du har brug for inspiration. 

Vores to butikker er beliggende i henholdsvis Hedensted og Tørring, og vi sammensætter derfor ofte gaver for kunder, der kommer fra Vejle, Brande og omegn. 

Stort udvalg af værtindegaver i alle prisklasser

Hos os har du mulighed for at vælge mellem et stort udvalg af gaver i alle prisklasser. Hermed kan du finde lige netop den gave, der matcher dit budget, og som indeholder det, du har lyst til at forære værtinden. 

​Vores værtindegaver kan for eksempel indeholde et mix af:

  • Blomster
  • Planter
  • Chokolade og vin
  • Boligartikler
  • Skønhed – for eksempel sæber, cremer og lignende

Det skulle således være muligt at sammensætte noget efter enhver smag. Ud fra dit budget og dine ønsker til gavens indhold sammensætter vi lige netop den værtindegave, som er den rette for dig.

Giv et abonnement på blomster

Du kan også vælge at forære værtinden et fast abonnement på levering af blomster direkte til hendes adresse. Det kan for eksempel være en god løsning, eller et tillæg til en gavekurv, hvis I er flere, der ønsker at gå sammen om at give gaven. Du/I bestemmer selv, hvor mange leveringer der skal gives, og hvor ofte de skal komme. Vi leverer blomster til adresser i både Tørring, Vejle, Brande, Hedensted og omegn.​

​Det siger vores kunder

Vi er stolte af vores fine anmeldelser fra vores kunder. Du er velkommen til at sende os din feedback, eller skrive en anmeldelse af os på Facebook.

Tusind tak for den gode hjælp

Jeg har i en længere periode søgt efter en hel specifik plante, nemlig en mahognibregne. Jeg har ikke selv formået at finde den - men det lykkedes for Line! Tusind tak for den gode hjælp og vejledning til de mange forskellige planter jeg har købt og fundet hos dig.

Trine

Største anbefalinger herfra!!

Største anbefalinger herfra!! Eftersom vi desværre mistede en af vores bedste veninder, skulle vi selvfølgelig have en krans - ikke bare en standart, men en der var personlig. Efter jeg havde forklaret mine ideer og tanker, kom Line med nogle input som var kanon. Resultatet blev en krans der sprudlede af Kathrine; glimmer, guld og diamanter og helt klart en ung pige på 22 år værdig. TAK for at du gjorde vores sidste farvel så unik

Michala

En super flot blomsterbutik​

En super flot blomsterbutik med kreative ting - det var vores 1. besøg i dag og vi kommer igen. Helt sikkert den lange køretur værd​​​

Dorthe

Stort udvalg

​flot butik, stort udvalg, god betjening rigtig søde piger​​

Jette Laursen

Se flere anmeldelser på Facebook​

Alt i moderne og klassisk binderi. Buketter, sammenplantninger, bårebuketter, kranse, brudebuketter​

​CVR​: 27813704

Kontaktoplysninger

Blomsterhuset Ramdal

Jernbanegade 2, indgang Bredgade,
​7160 Tørring

Telefon: 35 14 50 07

Blomsterhuset i Tørring​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 89 26 76

Blomsterhuset i Hedensted

Klik her for rutevejledning

Telefon: 35 14 50 07

E-mail: Info@blomsterhusetramdal.dk

Butikken har døgnåbent! Det er muligt at tilgå butikken efter kl. 17.00 på hverdage og kl. 13.00 om lørdagen ved registering af tlf nr. Betaling skal ske via MobilePay. OBS! Vi har begrænset udvalg af planter og blomster uden for åbningstiden.