Smukke buketter til brylluppet

Der findes kun en virkelig lykke i livet - at elske og blive elsket...

​Brudebuketter

Brudebuketten er måske dit livs vigtigste buket. Vi hjælper med at binde den lige som du ønsker det, så det bliver helt perfekt. Vi har mange års erfaring og sætter en ære i at binde og levere et ordentligt stykke håndværk som holder hele dagen.

Brudepigebuketter, brystbuketter, hårpynt

Vi kan naturligvis også hjælpe med alt tibehør, så vi skaber en smuk rød tråd imellem jer. Brudepigebuketter og brystbuketter til store og små og hårpynt er med til at sætte prikken over i´et. Der er masser af muligheder.

Kirkepynt, bilpynt, æresport og borddekorationer

Skal rammer også være perfekte så klarer vi også det. I samme røde tråd skaber vi de helt perfekte rammer, så både brudepar og gæster får en helt uforglemmelig dag.

​Det siger vores kunder

Vi er stolte af vores fine anmeldelser fra vores kunder. Du er velkommen til at sende os din feedback, eller skrive en anmeldelse af os på Facebook.

Tusind tak for den gode hjælp

Jeg har i en længere periode søgt efter en hel specifik plante, nemlig en mahognibregne. Jeg har ikke selv formået at finde den - men det lykkedes for Line! Tusind tak for den gode hjælp og vejledning til de mange forskellige planter jeg har købt og fundet hos dig.

Trine

Største anbefalinger herfra!!

Største anbefalinger herfra!! Eftersom vi desværre mistede en af vores bedste veninder, skulle vi selvfølgelig have en krans - ikke bare en standart, men en der var personlig. Efter jeg havde forklaret mine ideer og tanker, kom Line med nogle input som var kanon. Resultatet blev en krans der sprudlede af Kathrine; glimmer, guld og diamanter og helt klart en ung pige på 22 år værdig. TAK for at du gjorde vores sidste farvel så unik

Michala

En super flot blomsterbutik​

En super flot blomsterbutik med kreative ting - det var vores 1. besøg i dag og vi kommer igen. Helt sikkert den lange køretur værd​​​

Dorthe

Stort udvalg

​flot butik, stort udvalg, god betjening rigtig søde piger​​

Jette Laursen

Se flere anmeldelser på Facebook​

Alt i moderne og klassisk binderi. Buketter, sammenplantninger, bårebuketter, kranse, brudebuketter​

​CVR​: 27813704

Kontaktoplysninger

Blomsterhuset Ramdal

Jernbanegade 2, indgang Bredgade,
​7160 Tørring

Telefon: 35 14 50 07

Blomsterhuset i Tørring​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 89 26 76

Blomsterhuset i Hedensted

Klik her for rutevejledning

Telefon: 35 14 50 07

E-mail: Info@blomsterhusetramdal.dk

Butikken har døgnåbent! Det er muligt at tilgå butikken efter kl. 17.00 på hverdage og kl. 13.00 om lørdagen ved registering af tlf nr. Betaling skal ske via MobilePay. OBS! Vi har begrænset udvalg af planter og blomster uden for åbningstiden.