Delikatesser for enhver smag og til enhver anledning

Stort udvalg af lækre og velsmagende delikatesser

Ønsker du at forkæle dig selv, eller en du holder af, med lækre delikatesser? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Blomsterhuset Ramdal forhandler vi ikke kun smukke blomster og dekorationer, men også lækre og velsmagende delikatesser for enhver smag og til enhver anledning. 

Vores butikker ligger i henholdsvis Tørring og Hedensted, og vi har derfor mange kunder fra lokalområdet, men også fra byer som Vejle, Brande og omegn.

Forær en delikatessekurv til en særlig anledning

Vi forhandler nøje udvalgte delikatesser, som for eksempel chokolade, vin, øl, karamel, lakrids, nødder og frugt, som kan pakkes i gavekurve og sammensættes ud fra dine ønsker og dit budget. Du kan naturligvis også købe dem enkeltvis, hvis du blot vil forkæle dig selv. 

Du kan også tilføje en smuk blomsterbuket til din gavekurv, eller du kan tilføje et fast abonnement på blomster, hvis det er det, du foretrækker. 

Mulighederne er mange, og vi hjælper dig gerne med at sammensætte den helt rigtige kurv til dig ud fra dine ønsker og dit budget.

​Vores sortiment dækker blandt andet over produkter fra:

 • Summerbird
 • Wally and Whiz
 • Spice by Spice
 • Kathrine Andersen chokolade
 • Xocolatl
 • Nybro frugtplantage
 • Westjysk smag
 • The Mallows
 • Mormors saft
 • Kjaramelfabrikken
 • Hvidesande bryghus
 • Aviva
 • Lakridserie

Vores delikatesser er altid et sikkert hit, uanset om de skal udgøre en værtindegave, en fødselsdagsgave eller måske en ”bare fordi”-gave.​

Kig forbi en af vores butikker eller kontakt os

Du er velkommen til at kigge forbi en af vores butikker i Tørring eller Hedensted for at se nærmere på vores sortiment, men du kan også kontakte os, hvis det passer dig bedre.

​Det siger vores kunder

Vi er stolte af vores fine anmeldelser fra vores kunder. Du er velkommen til at sende os din feedback, eller skrive en anmeldelse af os på Facebook.

Tusind tak for den gode hjælp

Jeg har i en længere periode søgt efter en hel specifik plante, nemlig en mahognibregne. Jeg har ikke selv formået at finde den - men det lykkedes for Line! Tusind tak for den gode hjælp og vejledning til de mange forskellige planter jeg har købt og fundet hos dig.

Trine

Største anbefalinger herfra!!

Største anbefalinger herfra!! Eftersom vi desværre mistede en af vores bedste veninder, skulle vi selvfølgelig have en krans - ikke bare en standart, men en der var personlig. Efter jeg havde forklaret mine ideer og tanker, kom Line med nogle input som var kanon. Resultatet blev en krans der sprudlede af Kathrine; glimmer, guld og diamanter og helt klart en ung pige på 22 år værdig. TAK for at du gjorde vores sidste farvel så unik

Michala

En super flot blomsterbutik​

En super flot blomsterbutik med kreative ting - det var vores 1. besøg i dag og vi kommer igen. Helt sikkert den lange køretur værd​​​

Dorthe

Stort udvalg

​flot butik, stort udvalg, god betjening rigtig søde piger​​

Jette Laursen

Se flere anmeldelser på Facebook​

Alt i moderne og klassisk binderi. Buketter, sammenplantninger, bårebuketter, kranse, brudebuketter​

​CVR​: 27813704

Kontaktoplysninger

Blomsterhuset Ramdal

Jernbanegade 2, indgang Bredgade,
​7160 Tørring

Telefon: 35 14 50 07

Blomsterhuset i Tørring​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 89 26 76

Blomsterhuset i Hedensted

Klik her for rutevejledning

Telefon: 35 14 50 07

E-mail: Info@blomsterhusetramdal.dk

Butikken har døgnåbent! Det er muligt at tilgå butikken efter kl. 17.00 på hverdage og kl. 13.00 om lørdagen ved registering af tlf nr. Betaling skal ske via MobilePay. OBS! Vi har begrænset udvalg af planter og blomster uden for åbningstiden.