Blomsterforhandler der lægger vægt på god service og høj kvalitet

​Vi kreerer blomsterdekorationer og buketter til enhver anledning

Hos Blomsterhuset Ramdal finder du den lokale blomsterforhandler i Hedensted og Tørring. Vi tilbyder både salg og levering af blomster til enhver anledning i for eksempel Vejle, Hedensted, Tørring, Brande og andre omkringliggende områder.

Det kan være til både private, virksomheder og hoteller, der ønsker altid at have smukke buketter eller blomsterdekorationer stående, eller det kan være til arrangementer og særlige anledninger som for eksempel et bryllup, en reception eller en begravelse.

Vi gør os umage i forhold til både kvalitet og service, idet det er vigtigt for os, at vores kunder får en god oplevelse hos os – og det kan vi se, at der bliver sat pris på. Vi har for eksempel lige vundet Hedensted kommunes detailpris, som blandt andet er blevet tildelt os for bedste service.

Døgnåben blomsterforhandler

Vi er en utraditionel blomsterforhandler i den forstand, at vi altid har døgnåbent. Kommer du forbi uden for vores almindelige åbningstid, så kan du selv låse dig ind ved at registrere dit telefonnummer – der sidder en vejledning på døren. Så kan du gå rundt i ro og mag og finde det, du skal bruge, og herefter kan du betale via Mobilepay.

​Alt i moderne og klassisk blomsterbinderi

Vi tilbyder alt i moderne og klassisk blomsterbinderi. Det kan for eksempel være:

  • Buketter
  • Sammenplantninger
  • Bårebuketter
  • Kranse
  • Brudebuketter
  • ​Blomsterdekorationer

Vi sælger også boliginteriør, herunder krukker, kurve og lys, ligesom vi også sælger gaveæsker og lækre delikatesser såsom chokolade, vin og nødder, så du kan sende en kærlig hilsen til en, du holder af.

Kontakt os, kig forbi eller bestil blomster online

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik, hele døgnet rundt, for at se nærmere på vores udvalg. Du kan også kontakte os eller bestille blomster online her på denne side, hvis du foretrækker det. 

​Det siger vores kunder

Vi er stolte af vores fine anmeldelser fra vores kunder. Du er velkommen til at sende os din feedback, eller skrive en anmeldelse af os på Facebook.

Tusind tak for den gode hjælp

Jeg har i en længere periode søgt efter en hel specifik plante, nemlig en mahognibregne. Jeg har ikke selv formået at finde den - men det lykkedes for Line! Tusind tak for den gode hjælp og vejledning til de mange forskellige planter jeg har købt og fundet hos dig.

Trine

Største anbefalinger herfra!!

Største anbefalinger herfra!! Eftersom vi desværre mistede en af vores bedste veninder, skulle vi selvfølgelig have en krans - ikke bare en standart, men en der var personlig. Efter jeg havde forklaret mine ideer og tanker, kom Line med nogle input som var kanon. Resultatet blev en krans der sprudlede af Kathrine; glimmer, guld og diamanter og helt klart en ung pige på 22 år værdig. TAK for at du gjorde vores sidste farvel så unik

Michala

En super flot blomsterbutik​

En super flot blomsterbutik med kreative ting - det var vores 1. besøg i dag og vi kommer igen. Helt sikkert den lange køretur værd​​​

Dorthe

Stort udvalg

​flot butik, stort udvalg, god betjening rigtig søde piger​​

Jette Laursen

Se flere anmeldelser på Facebook​

Alt i moderne og klassisk binderi. Buketter, sammenplantninger, bårebuketter, kranse, brudebuketter​

​CVR​: 27813704

Kontaktoplysninger

Blomsterhuset Ramdal

Jernbanegade 2, indgang Bredgade,
​7160 Tørring

Telefon: 35 14 50 07

Blomsterhuset i Tørring​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 89 26 76

Blomsterhuset i Hedensted

Klik her for rutevejledning

Telefon: 35 14 50 07

E-mail: Info@blomsterhusetramdal.dk

Butikken har døgnåbent! Det er muligt at tilgå butikken efter kl. 17.00 på hverdage og kl. 13.00 om lørdagen ved registering af tlf nr. Betaling skal ske via MobilePay. OBS! Vi har begrænset udvalg af planter og blomster uden for åbningstiden.